🎥 Surprise! McGregor breekt in op UFC 285 staredowns maakt publiek onderdeel van film Road House Nieuws
Nieuws

🎥 Surprise! McGregor breekt in op UFC 285 staredowns maakt publiek onderdeel van film Road House

🎥 Surprise! McGregor breekt in op UFC 285 staredowns maakt publiek onderdeel van film Road House

Conor McGregor ex-UFC kampioen, verraste eerder vandaag tijdens de staredowns voor UFC 285 in Las Vegas. Iedereen aanwezig kreeg een rol in zijn nieuwste film 'Road House'.

Nadat Jon Jones en Ciryl Gane elkaar recht aankeken en korte interviews gaven aan Joe Rogan, pakte McGregor het woord met een microfoon in zijn hand. "Wie is er klaar voor morgenavond? We hebben de grootste gevecht in Road House-geschiedenis: Harris vs. Dalton, UFC 222. Iedereen in deze arena zal deel uitmaken van mijn film." De Ier verraste hiermee de aanwezigen door deze onderdeel te maken van zijn film Road House. De scene wordt meegenomen in de film.

McGregor werkte samen met de acteur Jake Gyllenhaal aan de remake van de cultklassieker uit 1989, Road House. De originele Road House had Patrick Swayze, Kelly Lynch en Sam Elliott. De remake zal Gyllenhaal hebben als voormalige UFC-vechter die een baan krijgt als vechter in een ruige bar in de Florida Keys. De remake wordt in de Dominicaanse Republiek opgenomen en zal na afronding worden gestreamd op Amazon Prime.

Conor McGregor breekt in op UFC 285 staredowns

UFC ster McGregor vroeg aanwezige fans om luid te schreeuwen tijdens de filmopnames met Jake Gyllenhaal en UFC-veteraan Jay Hieron. Gyllenhaal zag er klaar voor de rol uit, met een gespierd lichaam dat bij zijn emotionele karakter paste. McGregor is natuurlijk ook in Las Vegas voor de opnames van seizoen 31 van The Ultimate Fighter. 'Notorious' is coach van het programma, tegenover de andere voormalige MMA-kampioen Michael Chandler.

De twee zullen later dit jaar een veelbesproken gevecht leveren. Hoewel McGregor (22-6 MMA) niet meer heeft gevochten sinds juli 2021, is de Ier meer dan zeker dat hij Chandler kan "verslaan" wanneer ze later dit jaar tegenover elkaar staan. "Ik denk dat ik hem gewoon ga vernietigen. Ik denk dat ik een beetje te veel scherpte heb, meer dan iedereen die tegen wie hij ooit heeft gevochten. Ik denk dat ik hem ga vernietigen."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws