Kankerpatiënt UFC-ster McGregor eeuwig dankbaar! 'Levensreddend' Nieuws
Nieuws

Kankerpatiënt UFC-ster McGregor eeuwig dankbaar! 'Levensreddend'

Kankerpatiënt UFC-ster McGregor eeuwig dankbaar! 'Levensreddend'

Conor McGregor kreeg recentelijk veel dankbaarheid voor zijn liefdadige acties naar Richie McPeak, een amputant die zijn been verloor aan sarcoma kanker.

De Ierse vecht-ster werd overladen met dankbaarheid voor het sturen van McGregor FAST gear, persoonlijke geschenken en ondertekende handschoenen. In een emotionele monoloog vertelde McPeak dat zijn agressieve sarcoma kanker was teruggekeerd. Dit na een periode van remissie en hij beschreef hoe het kijken naar 'The Notorious' die Chad Mendes knock-out sloeg bij UFC 189 hem inspireerde om door te vechten zonder op te geven.

Sarcoma is een agressieve kankerachtige tumor die zachte weefsels en botten aantast. McPeak ging naar Twitter in gebruik om uit te leggen hoe McGregor en zijn team hem hebben geholpen om zijn strijd te voeren en hij uitte zijn dankbaarheid daarvoor. Hij schreef: "Een team van broers met harten van leeuwen en ruimte voor vriendelijkheid stuurde me McGregor fast gear om te helpen bij de strijd tegen sarcoma kanker", schreef McPeak.

Conor McGregor voor eeuwig dankbaar

"Ondertekende handschoenen van de Champ Champ, exclusief spring touw... Conor McGregor, McGregor Fast gear en het hele McGregor team bedankt..." De voormalige twee-divisiekampioen reageerde op de tweet met een innemende boodschap. McGregor quote-tweeted McPeak en schreef: "Richie McPeak! Werkethiek en mentaliteit, legendarisch."

McGregor staat op het punt om later dit jaar terug in actie te komen. Hij zal het aankomende seizoen van The Ultimate Fighter (TUF) coachen tegenover Michael Chandler voordat de twee mannen het octagon in gaan zoals de traditie voorschrijft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws