UFC-ster McGregor maakt aartsrivaal stinkend rijk: 'Financiële vrijheid' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor maakt aartsrivaal stinkend rijk: 'Financiële vrijheid'

UFC-ster McGregor maakt aartsrivaal stinkend rijk: 'Financiële vrijheid'

Conor McGregor heeft een van zijn aartsrivalen steenrijk gemaakt door drie keer tegen hem te vechten. Dustin Poirier geeft toe dat de gevechten hem zoveel geld hebben opgeleverd dat hij financiële vrijheid heeft verworven.

Aartsrivaal Dustin Poirier besloot afgelopen zomer een gevecht om de wereldtitel over te slaan om een ​​derde gevecht met McGregor aan te gaan. De Amerikaan is van mening dat dit de juiste richting was voor hem en zijn gezin

De voormalige interim lichtgewicht kampioen koos ervoor om het niet op te nemen tegen Michael Chandler voor de vacante wereldtitel. In plaats daarvan koos hij ervoor om McGregor die zomer een derde gevecht te geven. Welke een van de grootste pay-per-view-evenementen in de geschiedenis van de sport bleek te zijn.

Hoge percentages

Poirier en McGregor hadden elkaar al een keer eerder ontmoet in 2014. Op die dag kreeg McGregor een basisbedrag van $ 200.000, terwijl Poirier slechts $ 34.000 verdiende. Snel vooruit naar hun derde ontmoeting. Beide vechters pakten een groot percentage van de 1,8 miljoen Pay Per View verkopen, evenals deel van de tickets van een uitverkochte T-Mobile Arena in Las Vegas.

En nadat Poirier door een McGregor fan op Twitter werd bespot omdat hij "leefde van het verslaan van McGregor", reageerde Poirier door te zeggen: ,,Ik heb de financiële vrijheid van mijn familie gewonnen". Hoeveel Poirier heeft verdiend met de drie gevechten tegen de Iers is niet bekend. Maar het zullen ongetwijfeld een aantal miljoenen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws