Van het padje af! UFC-ster McGregor eerder terug in actie dan verwacht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Van het padje af! UFC-ster McGregor eerder terug in actie dan verwacht

Van het padje af! UFC-ster McGregor eerder terug in actie dan verwacht

Conor McGregor maakt zijn fans flink gespannen met aantal berichten op twitter die hij later snel verwijderde. Deze leken bevestigen dat zijn volgende gevecht is overeengekomen. Door de inhoud van zijn laatste snel verwijderde tweets, is hij misschien eerder vroeger dan later terug in de UFC-kooi.

Hoewel zijn laatste tweets snel werden verwijderd, zijn fans van Conor McGregor er zeker van dat ze een indicatie zijn dat hij deze zomer terug in de UFC-kooi zal zijn. Anderen suggereren dat de Ier van het padje is en wellicht teveel gezopen had.

De voormalige UFC-kampioen stuurde twee berichten uit voordat hij ze snel wiste, zoals zijn gewoonte is. Deze werden door oplettende fans gespot en vastgelegd. Aanvankelijk schreef hij: ,,God, ik ben gestopt met het drinken van mijn vloeibare goud en ik voel me misschien slechter, als dit een teken is om af te breken, retweet dan alstublieft."

Van het padje af! UFC-ster McGregor eerder terug in actie dan verwacht
Van het padje af! UFC-ster McGregor eerder terug in actie dan verwacht

Teveel gezopen

Het tweede bericht was nog minder duidelijk toen hij eraan toevoegde: ,,Maar de zomer begint net, mijn kind." Hoewel beide berichten bizar zijn, was de toespeling op het opgeven van alcohol de duidelijkste aanwijzing dat fans erop sprongen als bewijs dat hij een gevecht heeft geboekt en een terugkeer datum in gedachten heeft.

In februari had hij verklaard dat hij spoedig zou stoppen met drinken om zich volledig te kunnen onderdompelen in training en om weer in gevechtsvorm te komen. Ondanks die gelofte heeft hij het duidelijk naar zijn zin in binnen- en buitenland, getuige zijn lange vakantie aan de Franse Rivieira. Maar misschien is het nu de tijd dat hij die woorden in daden omzet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws