UFC-ster Israel Adesanya's comeback: 'eist steun van fans' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Israel Adesanya's comeback: 'eist steun van fans'

UFC-ster Israel Adesanya's comeback: 'eist steun van fans'

Het jaar 2024 belooft groot te worden, vooral in de wereld van de vechtsport. Met Conor McGregor die zijn comeback aankondigt, lijkt het erop dat ook Israel Adesanya, de voormalige middengewicht kampioen, overweegt terug te keren in de ring. Zijn recente oproep aan zijn fans laat zien dat hij nog steeds een vurige passie heeft voor de sport.

Adesanya's oproep aan zijn fans

Israel Adesanya, bekend om zijn onmiskenbare vastberadenheid en zijn rivaliteit met Alex Pereira, heeft onlangs zijn fans gevraagd om geduld en steun. Ondanks het verlies van zijn titel aan Sean Strickland, brandt het vuur van verlossing nog steeds fel in hem.

In een recente Instagram story vroeg hij zijn fans om in hem te blijven geloven. "Degenen die mij kennen en waarderen, bedankt. Bedankt dat jullie bij mij blijven, want zonder jullie zou ik niet kunnen doen wat ik doe", zei Adesanya.

De potentiële comeback van Adesanya

Met de aankondiging van McGregor dat hij in juni tegen Michael Chandler zal vechten, rijst de vraag of Adesanya ook een comeback overweegt. Een recente video op zijn Instagram, waarin hij zijn fans vraagt om geduld en hem de ruimte te geven om te 'koken', wijst mogelijk op zijn comeback plannen.

Deze video, gecombineerd met verschillende clips van hem die tegenstanders domineert, is geen toeval en voedt de speculaties over zijn mogelijke terugkeer.

Conor McGregor en zijn 'kwaadaardige lach'

Conor McGregor lijkt helemaal niet van streek te zijn. Hij begroette het nieuwe jaar met een glas wijn en een lach die niet zou misstaan bij een Bond-schurk, terwijl hij zijn volgende gevecht aankondigde. UFC 300 zal het zonder 'The Notorious' moeten stellen, aangezien hij veel eerder tegen Chandler zal vechten.

Chandler heeft op zijn beurt McGregor uitgedaagd om op zijn 'grootst' en 'slechtst' te zijn. Dit belooft een gevecht te worden waar hij al die tijd naar uitgekeken heeft. De vraag is echter of hij het zal winnen, gezien het grote verschil tussen lichtgewicht en middengewicht. Misschien onthult 2024 wel enkele spannende verrassingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws