Conor McGregor nu al favoriet tegen Michael Chandler bij UFC comeback Nieuws
Nieuws

Conor McGregor nu al favoriet tegen Michael Chandler bij UFC comeback

Conor McGregor nu al favoriet tegen Michael Chandler bij UFC comeback

Conor McGregor, een van de meest herkenbare namen in de Mixed Martial Arts (MMA), staat op het punt zijn langverwachte terugkeer in de UFC te maken. Wedkantoren geven hem een lichte voorkeur in zijn aanstaande gevecht tegen Michael Chandler.

McGregor's kansen in de wedstrijd

McGregor (22-6 MMA, 10-4 UFC) heeft aangekondigd dat zijn gevecht met Michael Chandler (23-8 MMA, 2-3 UFC) zal plaatsvinden in de middengewichtklasse (185 pond) tijdens de International Fight Week in juni.

Volgens DraftKings is McGregor de favoriet met een notering van -120, wat betekent dat een inzet van €120 op "The Notorious" €100 winst zou opleveren. Chandler staat genoteerd als de underdog met +100, wat inhoudt dat een inzet van €100 op de voormalige Bellator-kampioen €100 winst zou opleveren.

McGregor's terugkeer en prestaties

Dit gevecht markeert McGregor's eerste terugkeer sinds hij zijn been brak in een TKO-verlies tegen Dustin Poirier in juli 2021, wat neerkomt op een afwezigheid van bijna drie jaar. McGregor heeft sinds januari 2020, toen hij Donald Cerrone versloeg met een TKO in 40 seconden in het weltergewicht, geen gevecht meer gewonnen.

Als zijn gevecht met Chandler in het middengewicht plaatsvindt, zal McGregor zich bij Diego Sanchez en Kenny Florian voegen als een van de enige vechters in de UFC-geschiedenis die in vier verschillende gewichtsklassen heeft gevochten.

Chandler's recente prestaties

Chandler heeft sinds zijn verlies door submission tegen Dustin Poirier bij UFC 281 in november 2022 niet meer gevochten. Daarvoor scoorde hij een Knockout of the Year-kandidaat tegen Tony Ferguson bij UFC 274. De voormalige UFC-titeluitdager en ex-Bellator-kampioen heeft in vier van zijn vijf UFC-gevechten bonussen verdiend.

Dit aanstaande gevecht tussen McGregor en Chandler belooft een spannende confrontatie te worden, waarbij beide vechters hun reputatie en vaardigheden op de proef stellen. Fans van mixed martial arts kijken reikhalzend uit naar deze clash van titanen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws