UFC-legende Khabib kondigt comeback gevecht aan! 'Onverwachte top tegenstander' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-legende Khabib kondigt comeback gevecht aan! 'Onverwachte top tegenstander'

UFC-legende Khabib kondigt comeback gevecht aan! 'Onverwachte top tegenstander'

Khabib Nurmagomedov brengt vandaag MMA fans op Twitter in extase met een raadselachtige post. "Ik sta op het punt om te vechten, raad eens wie er tegenover me staat?"

Een recente tweet van Khabib Nurmagomedov heeft gevechtsfans in extase gebracht en hen laten speculeren over de cryptische boodschap en wat deze mogelijk zou kunnen betekenen. Met de recente pensionering van Nurmagomedov nog vers in het geheugen van MMA-fans, heeft deze verrassende tweet alleen maar bijgedragen aan de intrige en nieuwsgierigheid rondom zijn volgende stap.

Khabib fans meteen in overdrive

Het was een droevige dag voor MMA-fans wereldwijd toen Nurmagomedov op 24 oktober 2020 zijn pensionering aankondigde, na een overwinning op Justin Gaethje bij UFC 254. De Dagestaan was ongeëvenaard binnen de octagon, met een perfect record van 29-0 en opmerkelijke overwinningen op Conor McGregor en Dustin Poirier. De pensionering van Nurmagomedov uit de sport heeft een onvervangbaar gat achtergelaten dat blijft hangen, met talloze fans die verlangen naar zijn terugkeer.

Vechtsfans gingen meteen in overdrive, analyserend wat Nurmagomedov's intrigerende tweet zou kunnen betekenen. De vermelding van een jongere versie van zichzelf zorgde voor wijdverspreide speculatie over een mogelijke comeback of een nieuw avontuur. De Rus schreef op Twitter:

"Wow, ik sta op het punt om te vechten en raad eens wie er tegenover me staat? Een jongere versie van mezelf! Hij is helemaal opgepept, net zoals ik vroeger was. Maar dan, uit het niets, gebeurt er iets vreemds. Benieuwd waar dit naartoe leidt? Blijf hangen om te zien wat er hierna komt @meta_gameplan."

Echter, fans ontdekten al snel dat de tweet van Khabib Nurmagomedov eigenlijk een verleidelijke blik was op zijn samenwerking met Gameplan, het baanbrekende sportmetaverse-platform, waar fans de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan games, evenementen te organiseren, te winkelen en zelfs in contact te komen met hun geliefde atleten.

17 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws