Terugkeer UFC-ster Khabib Nurmagomedov? 'In juli moet het gebeuren' Nieuws
Nieuws

Terugkeer UFC-ster Khabib Nurmagomedov? 'In juli moet het gebeuren'

Terugkeer UFC-ster Khabib Nurmagomedov? 'In juli moet het gebeuren'

Khabib Nurmagomedov is nogal stil geweest sinds hij een einde maakte aan zijn tijd als vechter om zich te concentreren op zijn gezin. Maar kondigt nu een terugkeer aan?

De voormalige UFC-kampioen en absolute legende heeft vandaag veel wenkbrauwen doen fronsen met een enorme aankondiging. Khabib heeft altijd de steun gehad van de Russische en islamitische MMA-fanbase. Maar werd wereldberoemd toen hij in 2018 een dominante overwinning behaalde op Conor McGregor.

Hoewel hij eerder een grote aantrekkingskracht had, was het zijn overwinning op de Ier die hem slechts twee jaar voor zijn pensionering naar wereldwijde status liet stijgen. In een bericht op sociale media liet Khabib zien dat hij op een loopband liep en onthulde hij aan zijn fans dat hij zich voorbereidt op iets groots in juli.

Khabib Nurmagomedov maakt terugkeer?

"Ik moet klaar zijn voor juli, maar wordt geen MMA", schreef Khabib. Waarmee hij geruchten over een mogelijke MMA-terugkeer stopte. Hoewel er niet veel is weggegeven zijn fans begonnen te speculeren dat een terugkeer naar vechtsporten in de pijplijn zou kunnen zitten, zelfs als MMA geen optie is.

Als de Dagestani zullen deelnemen aan een soort gevecht, zal dit de eerste keer zijn dat hij dat doet sinds zijn overwinning op Justin Gaethje twee en een half jaar geleden. Boksen lijkt de fans de meest voorhanden liggende optie. Echter is Khabib ook een diehard voetbalfan en heeft zelfs een aantal voetbalscholen opgericht samen met de Nederlandse vedette Clarence Seedorf. Zal hij een partijtje gaan ballen? Juli zal het uitwijzen.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws