🎥 Bekende MMA-vechter opgepakt na zwaar mishandelen man op straat! 'Volledig in elkaar geslagen' Nieuws
Nieuws

🎥 Bekende MMA-vechter opgepakt na zwaar mishandelen man op straat! 'Volledig in elkaar geslagen'

🎥 Bekende MMA-vechter opgepakt na zwaar mishandelen man op straat! 'Volledig in elkaar geslagen'

Een Boliviaanse pro MMA-vechter is opgepakt en aangeklaagd voor een gewelddadige aanval op straat gisteren buiten een karaokebar, waarbij zijn slachtoffer ernstig letsel opliep.

Het slachtoffer woont in de Verenigde Staten en was naar Bolivia gekomen voor een operatie samen met zijn familie. Hij ligt momenteel op de intensive care en heeft een gebroken neus en jukbeen. Volgens de aangifte bij de politie werd een 43-jarige man met de initialen J.D.D. van achteren aangevallen en met een MMA-bokshandschoen geslagen door F.C., een mixed martial arts (MMA) vechter en kampioen.

De toestand van het slachtoffer is ernstig omdat hij bloedstolsels in zijn hersenen heeft door de trappen die hij tegen zijn hoofd kreeg, naast een gebroken neus en jukbeen. Om deze reden werd hij opgenomen op de intensive care in een privékliniek, waar hij volgens een familielid, die toegang had tot Notivisión, een lichte verbetering heeft laten zien.

Man loopt hersenbloeding op na mishandeling door MMA-vechter

Volgens het verslag vond het incident plaats rond 06:30 uur op zondag 4 juni buiten een nachtclub, zo meld de pers in het land. Naar verluidt was de aangevallen man aan het dansen in de karaokebar en verliet hij de plaats omdat zijn vrienden ruzie hadden met andere mensen.

Echter, J.D.D. werd verrast van achteren door F.C., die een MMA-bokshandschoen gebruikte, en werd vervolgens door andere mensen geschopt totdat hij bewusteloos raakte. Volgens het familielid woont het slachtoffer in de Verenigde Staten en was hij teruggekeerd naar Bolivia om bij zijn familie te zijn om te herstellen van een chirurgische ingreep.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws