'Bel Khabib!' Fans roepen om UFC-ster na angstaanjagende beren video Nieuws
Nieuws

'Bel Khabib!' Fans roepen om UFC-ster na angstaanjagende beren video

'Bel Khabib!' Fans roepen om UFC-ster na angstaanjagende beren video

Fans roepen om Khabib nadat een UFC-ster een video heeft geplaatst van een beer die toeschouwers achterna rent in chaotische taferelen.

UFC fans roepen iemand 'om Khabib te bellen' nadat MMA-vechter Magomed Ankalaev een video heeft geplaatst van een beer die een groep mensen achterna rent. Evenals Khabib, is ook Ankalaev een Russische MMA-vechter en hij plaatste devideo op zijn Instagram-verhaal.

Het is onduidelijk of Ankalaev onder de groep mensen is of dat hij achter de camera staat, maar de mensen kunnen gezien worden terwijl ze naar de beer kijken, die in enkele puinhopen zit te wroeten.

Khabib zou de beer vernietigen

Het werd echter angstaanjagend toen de beer zich een weg naar het dak banen waardoor de mannen op de vlucht sloegen. Alle betrokkenen lijken niet gewond te zijn en UFC fans maakten allemaal dezelfde opmerking.

Fans waren er snel bij om Khabib te noemen, die eerder op video te zien was tijdens het worstelen met een beer. Een fan antwoordde: 'Ahahha iemand moet Khabib bellen!' Een ander zei: 'Khabib zou hem vernietigen, dat is alles wat ik zeg. Khabib is een van de grootste MMA-sterren van de afgelopen generatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws