UFC Kampioen Khabib weigert samenwerking met Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Kampioen Khabib weigert samenwerking met Conor McGregor

UFC Kampioen Khabib weigert samenwerking met Conor McGregor
UFC Kampioen Khabib weigert samenwerking met Conor McGregor

Wat de UFC ook op tafel legt, geen bedrag zal goed genoeg zijn om Khabib Nurmagomedov te laten samenwerken met Conor McGregor.

Dana White de president van de UFC had het plan al klaar, coaches Khabib en McGregor die ieder een team van talenten zouden begeleiden tijdens "The Ultimate Fighter". De talentenshow van de UFC die garant staat om nieuwe vechters de organisatie binnen te trekken had een extra tintje kunnen krijgen.

Dat het een kijkcijfer kanon zou zijn staat buiten kijf, en dat het miljoenen zou opbrengen alleen al door het feit dat twee aartsvijanden tegenover elkaar zouden staan in de vorm van Khabib en McGregor. Zou een kas kraker kunnen veroorzaken.

Teveel aandacht

Echter ziet Khabib het niet zitten om positieve aandacht tegen even aan McGregor, de man die hij tot in het diepste veracht. De twee hebben een geschiedenis, waar volgens velen McGregor te ver ging in het bedreigen van de Rus en diens familie.

"Deze ultieme vechter met hem samen," zei Nurmagomedov. “Dit is een goede aandacht voor hem. Ik wil hem dit niet geven. Ik geef hem dit nooit, ook al gaven ze me $ 5 miljard dollar. Zelfs als ze me UFC (in eigendom geven, zal ik dit nooit doen. Dit is goede aandacht voor hem. "

Ellendeling

Khabib en McGregor stonden in oktober 2018 tegenover elkaar op UFC 229, waar lichtgewicht kampioen Khabib, McGregor domineerde in de vierde ronde van hun gevecht. Totale gekte brak uit toen de Rus de menigte in sprong en een gevecht begon met het team van McGregor.

De Rus zal zijn UFC lichtgewicht kampioenschap 24 oktober verdedigen tegen Justin Gaethje tijdens UFC 254 op Yas Island Abu Dhabi. McGregor aast op een gevecht met Dustin Poirier, in wat hij ziet als een opwarmer voor zijn komende bokswedstrijd tegen legende Manny Pacquiao.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws