Tyson Fury's bokspromotor noemt namen van tegenstanders Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury's bokspromotor noemt namen van tegenstanders

Tyson Fury's bokspromotor noemt namen van tegenstanders

Bokspromotor Bob Arum bevestigt drie namen die in de race zijn voor het volgende gevecht van Tyson Fury op 5 december.

Tyson Fury slaat zijn eerder gevecht tegen Deontay Wilder voorlopig over. Dit onder andere om te zien hoe Anthony Joshua het er afbrengt tegen Kubrat Pulev. Als Joshua wint staat de weg open voor twee gevechten met Fury in 2021.

De top 10 boksers

Dat Fury niet vecht met Wilder betekent niet dat hij stil zal zitten. Sterker nog de Engelsman wil op 5 december de ring in om in het wedstrijd ritme te blijven. In een gesprek met iFLTV bevestigde Arum dat Oscar Rivas, Efe Ajagba en Agit Kabayel al zijn genoemd als mogelijke namen om Fury te ontmoeten.

"Ga naar de 15 namen op de WBC-lijst, 10 van hen zijn niet beschikbaar omdat ze volgens de planning de komende maand of de komende twee maanden zullen vechten, " zegt Arum. Daniel Dubois is er, Joe Joyce is er, maar ze zijn niet beschikbaar. "

Niet beschikbaar

"Dereck Chisora ​​is daar, Oleksandr Usyk is daar ze zijn niet beschikbaar. Dillian Whyte is er, maar hij heeft een ramtch gepland. En Joseph Parker is daar, en hij vecht tegen Junior Fa die er volgens mij ook is, dus je krijgt uiteindelijk vijf mannen die mogelijk zijn "

"Er is Efe Agbaja, Agit Kabayel, Rivas is er en er zijn er nog twee. We zullen uitzoeken, kijken wie er beschikbaar is en het uitzoeken. Ik bedoel, Rivas en Efe zijn vechters van de hoogste rang en ik weet zeker dat we ervoor kunnen zorgen dat ze beschikbaar zijn als dat is wie er is gekozen. Ik moet met Frank Warren en met Tyson praten," sluit Arum af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws