Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 229 vechtpartij: ‘Khabib krijgt uitstel voor hoorzitting’

UFC 229 vechtpartij: ‘Khabib krijgt uitstel voor hoorzitting’

UFC 229: Khabib Nurmagomedov verslaat Conor McGregor en behoudt titel

Het lijkt erop dat UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov ook uitstel heeft gekregen in zijn Nevada State Athletic Commission (NSAC) zaak. Conor McGregor kreeg er vorige week een. Beide hoorzittingen voor mannen waren oorspronkelijk gepland voor vandaag (maandag 10 december 2018).

Verse Amerikaanse media hebben gemeld dat er  uitstel is verleend nadat het juridische team van ‘The Eagle’ en de staat niet tot overeenstemming konden komen over een arbitrageovereenkomst. Commissiedirecteur Bob Bennett onthulde dat het team van Khabib om uitstel vroeg als er vóór de zitting van maandag geen vaste overeenkomst was gesloten.

De volgende commissievergadering vindt plaats op 29 januari 2019 en de zaken van Khabib en McGregor zullen waarschijnlijk op de agenda staan. Er is nog steeds een mogelijkheid dat beide mannen tot een vaststellingsovereenkomst kunnen komen. De disciplinaire actie komt voort uit wat er gebeurde na het gevecht van Khabib en McGregor op UFC 229.

LEES OOK: McGregor dit is de reden dat ik verloor van Khabib

Vechtpartij

Khabib versloeg McGregor in de vierde ronde van hun MMA-gevecht. Na het gevecht sprong Khabib uit de kooi en viel McGregor’s  cornerman Dillon Danis aan. Dit leidde tot een enorme ruzie na het gevecht zowel buiten als binnen de MMA-kooi. Niemand werd gearresteerd voor het incident, maar de NSAC overhandigde wel straffen.

Wij houden u op de hoogte wanneer er meer informatie beschikbaar komt.

Bekijk ook

UFC-vechter oog uitgestoken in gevecht (video)

Het gevecht tussen Nick Lentz en Arnold Allen tijdens UFC Raleigh zaterdagnacht kostte Lentz bijna zijn oog, zo claimt de UFC-vechter.

Bellator MMA zwaargewicht Ryan Bader in titelverdediging

Na zijn focus op de zwaargewicht divisie, keert Ryan Bader terug naar licht zwaargewicht.

MMA-toernooi afgelast wegens Coronavirus uitbraak

Het Coronoavirus gooit roet in het eten