UFC 229 vechtpartij: 'Khabib krijgt uitstel voor hoorzitting' Nieuws
Nieuws

UFC 229 vechtpartij: 'Khabib krijgt uitstel voor hoorzitting'

UFC 229 vechtpartij: 'Khabib krijgt uitstel voor hoorzitting'
UFC 229 vechtpartij: 'Khabib krijgt uitstel voor hoorzitting'

Het lijkt erop dat UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov ook uitstel heeft gekregen in zijn Nevada State Athletic Commission (NSAC) zaak. Conor McGregor kreeg er vorige week een. Beide hoorzittingen voor mannen waren oorspronkelijk gepland voor vandaag (maandag 10 december 2018).

Verse Amerikaanse media hebben gemeld dat er uitstel is verleend nadat het juridische team van 'The Eagle' en de staat niet tot overeenstemming konden komen over een arbitrageovereenkomst. Commissiedirecteur Bob Bennett onthulde dat het team van Khabib om uitstel vroeg als er vóór de zitting van maandag geen vaste overeenkomst was gesloten.

De volgende commissievergadering vindt plaats op 29 januari 2019 en de zaken van Khabib en McGregor zullen waarschijnlijk op de agenda staan. Er is nog steeds een mogelijkheid dat beide mannen tot een vaststellingsovereenkomst kunnen komen. De disciplinaire actie komt voort uit wat er gebeurde na het gevecht van Khabib en McGregor op UFC 229.

LEES OOK: McGregor dit is de reden dat ik verloor van Khabib

Vechtpartij

Khabib versloeg McGregor in de vierde ronde van hun MMA-gevecht. Na het gevecht sprong Khabib uit de kooi en viel McGregor's cornerman Dillon Danis aan. Dit leidde tot een enorme ruzie na het gevecht zowel buiten als binnen de MMA-kooi. Niemand werd gearresteerd voor het incident, maar de NSAC overhandigde wel straffen.

Wij houden u op de hoogte wanneer er meer informatie beschikbaar komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws