Clay Collard positief op COVID-19 rematch met LaVallais afgelast Boks Nieuws
Boks Nieuws

Clay Collard positief op COVID-19 rematch met LaVallais afgelast

Clay Collard positief op COVID-19 rematch met LaVallais afgelast
Clay Collard positief op COVID-19 rematch met LaVallais afgelast

Bokser Clay Collard die dinsdag positief testte op COVID-19 is verwijderd uit zijn gevecht dat gepland staat voor zaterdagavond tegen LaVallais.

Het zou de tweede keer zijn dat Collard en LaVallais elkaar zouden ontmoeten. Dit keer op de undercard van het Vasiliy Lomachenkovs Teofimo Lopez event in het MGM Grand Conference Center. Collard (9-2-3, 4 KOs), en LaVallais (9-0-1, 5 KOs), streden in juni 2019 in New Orleans wat resulteerde in een gelijkspel.

Thuisvoordeel

Nu blijkt dat Collard dus besmet is met Covid-19. Een vervanger lijkt gevonden in Quatavious Cash deze heeft ingestemd om Collard te vervangen als de tegenstander van LaVallais. Voor Collard is het een harde noot om te kraken dat hij niet kan aantreden tegen LaVallais.

"Ik ben een geboren vechter, en ik ben dankbaar dat ik weer zo'n belangrijke kaart heb gekregen", zei Collard. "Toen Quincy en ik de eerste keer vochten, wist ik dat ik genoeg had gedaan om te winnen, maar we waren in zijn geboorteplaats. We vechten deze keer op neutraal terrein, " zei Collard voorafgaand.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws