UFC boekt Poirier vs. Oliveira titelgevecht voor december MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC boekt Poirier vs. Oliveira titelgevecht voor december

UFC boekt Poirier vs. Oliveira titelgevecht voor december

Dustin Poirier is akkoord met de voorwaarden voor een titelgevecht tegen UFC-lichtgewicht kampioen Charles Oliveira. Het gevecht is geboekt voor 11 december tijdens UFC 269.

De eerste titelverdediging van kampioen Oliveira tegen Poirier is geboekt voor UFC 269 op 11 december, vertelden Poiriers vertegenwoordigers aan ESPN's Brett Okamoto. Poirier bevestigde het gevecht zelf ook op Twitter door te zeggen: ,,alles in kannen en kruiken."

Getekend

Poirier, een voormalig interim UFC-lichtgewichtkampioen, wil de titel pakken in wat zijn tweede kans zal zijn op een onbetwist UFC-kampioenschap. De 32-jarige heeft dit jaar twee keer gevochten, waarbij hij in beide gevallen Conor McGregor versloeg.

Oliveira won de lichtgewicht titel afgelopen mei na het verslaan van Michael Chandler. De 31-jarige Braziliaan is momenteel bezig met een overwinning van negen gevechten, met zijn laatste nederlaag in 2017.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws