UFC-ster Conor McGregor heeft grote verrassing voor zijn fans
Home / Nieuws / UFC-ster Conor McGregor heeft grote verrassing voor zijn fans

UFC-ster Conor McGregor heeft grote verrassing voor zijn fans

Hier zullen de McGregor fans van smullen

Conor McGregor heeft bevestigd dat de vierdelige Netflix-documentaireserie over zijn leven rond Kerstmis zal verschijnen. De Ier is momenteel aan het herstellen van het gebroken been dat hij opliep tegen Dustin Poirier.

De Ierse UFC-superster, die momenteel herstellende is van het gebroken been dat hij opliep tijdens zijn verlies tegen Dustin Poirier in juli, had eerder onthuld dat hij de hoofdrol zou spelen in een komende documentaire.

,,Mijn vierdelige Netflix-documentaireserie die binnenkort verschijnt, bevat de hele reis na mijn eerste docu, ook achter de schermen”, zegt McGregor die een ludieke titel voor de serie heeft bedacht. ,,Ik ga het ‘Mad Mac’s: Fury Road’ noemen.”

Lekker rellen

Ondanks de blessure aan zijn been, maakt Notorious nog steeds veel publieke optredens en haalt hij de krantenkoppen. Zo raakte de Ier eerder deze week betrokken bij een rel met rapper Machine Gun Kelly, die maar net ontsnapte aan een tik van de Ier.

,,Ik vecht zeker niet tegen kleine witte Vanilla Ice-rappers. Ik ken de man niet eens. Ik weet niets over hem, behalve dat hij de vriend van Megan Fox is”, zei McGregor tegen de pers over Machine Gun Kelly. Naar verluidt is de zaak inmiddels gesust mede door bemoeienis van UFC-Baas Dana White.

Bekijk ook

‘Wat een avond!’ Rico reageert op gevecht met Jamal

Rico Verhoeven voerde gisteravond een heftig gevecht tegen Jamal Ben Saddik.

‘Glory kampioen vertrekt met stille trom!’ Tekent bij MMA-organisatie

Waarom wordt het stil gehouden?

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page