Pak slaag! Dief 'KO GEMEPT' door UFC'er Kevin Holland (video) Nieuws
Nieuws

Pak slaag! Dief 'KO GEMEPT' door UFC'er Kevin Holland (video)

Pak slaag! Dief 'KO GEMEPT' door UFC'er Kevin Holland (video)

Kevin Holland, UFC middengewicht heeft een vermeende dief gepakt na achtervolging per auto en later te voet. Ook kreeg de snelle jelle een pak slaag van de vechter. Holland stond afgelopen zaterdag nog in de UFC-kooi waar hij een gelijkspel voor zijn kiezen kreeg tegen Kyle Daukaus.

De trainer van Holland liep niets vermoedend op straat op weg naar zijn sportschool toen zijn vechter hem belde. ,,Coach, ben je wakker?", vroeg Holland. ,,Ja, ik ben wakker", antwoordde Dorsey. ,,Wat gebeurd er?"

De verkeerde

,,Ik zit bovenop een slechterik en ik ben vlak bij je huis", zei Holland. ,,Iemand heeft net een auto gestolen en ik volg ze." Dorsey haalde de telefoon even van zijn oor en luisterde naar de omgeving om hem heen. De autobanden piepten nog steeds in de verte.

Dorsey besloot naar Holland toe gaan om te zien of hij deze kon helpen. Aangekomen zag Dorsey zijn vechter die een man in bedwang hield wachtend op de politie. Wat de man precies op zijn kerfstok had was niet duidelijk, wel dat hij de verkeerde achter zich aan kreeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws