'Natte scheet!' McGregor gaat los op UFC-veteraan MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Natte scheet!' McGregor gaat los op UFC-veteraan

'Natte scheet!' McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor neemt UFC-veteraan Henry Cejudo onder vuur. Laatstgenoemde wil direct een titelgevecht bij terugkomst. Echter ziet vechtbaas Dana White dit niet zitten en zet McGregor dit kracht bij.

Henry Cejudo moet mogelijk terugkeren in niet-titelgevechten en een titelkans verdienen. Cejudo die al een tijdje met pensioen is wilde een gevecht afdwingen met Alexander 'The Great' Volkanovski. Maar dat ziet UFC-baas White niet zitten. Cejudo claimt nu slechts een pauze te hebben genomen en betrekt McGregor in de strijd.

,,Dana, ik had een pauze nodig. Eerlijk gezegd begon het saai te worden om TJ Pillashaw in minder dan een minuut in elkaar te slaan en Dominick Snooze (Cruz . Red.) in 2", schrijft Cejudo op Twitter. ,,Ik ben getrouwd, heb een kind gekregen en ben nu verjongd. Als ik een oude man in een bar in elkaar sla en leer Riverdance, geef je me dan een kans?"

'Natte scheet!' McGregor gaat los op UFC-veteraan

Oude man in elkaar slaan.

Die laatste zin slaat op McGregor die wel direct een titelgevecht zal krijgen tegen lichtgewicht kampioen Charles Oliveira. Verwacht wordt dat dit deze zomer plaats zal vinden. McGregor kon het niet laten om terug te reageren en noemt Cejudo een "natte scheet". Het lijkt er op dat een nieuwe oorlog op social media is ontstaan tussen de Ier en Cejudo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws