Henry Cejudo smeekt UFC-president Dana om een titelgevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Henry Cejudo smeekt UFC-president Dana om een titelgevecht

Henry Cejudo smeekt UFC-president Dana om een titelgevecht

Cejudo die eerder met pensioen ging richt hij zijn aandacht op UFC-president Dana White terwijl zijn zoektocht naar nog een titel voortduurt. In mei verdedigde Cejudo zijn bantam titel met succes tegen Dominick Cruz.

Hij gelooft er heilig in nog een wereldtitel aan zijn palmares te kunnen toevoegen. “Beste @danawhite, ik smeek je me toe te staan ​​mezelf aan de wereld voor te stellen als C4! #bendtheknee ”. Met de tweet zegt Cejudo een titel te willen en een kniebuiging te maken voor White.

Zielig mannetje

"Triple C" is niet echt bescheiden geweest om de wereld te laten weten, dat hij gelooft dat hij in staat is om de eerste wereldkampioen in 3 klassen ooit te worden in de geschiedenis van de UFC te worden. Om nog een titel te krijgen, moet Cejudo het vedergewicht kampioenschap van Alexander Volkanovski te veroveren.

Volkanovski heeft zo zijn eigen kijk op het geheel en zegt; "hij smeekt om een ​​titelgevecht, het wordt gewoon zielig. Of Dana White aan Cejudo de kans gunt zal de aankomende periode duidelijk moeten worden

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws