Ultieme vechter! Broer UFC-ster Usman wint vechtcontract (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ultieme vechter! Broer UFC-ster Usman wint vechtcontract (video)

Ultieme vechter! Broer UFC-ster Usman wint vechtcontract (video)

Mohammad Usman, broer van UFC-kampioen Kamaru verdiende zijn UFC-contract via een enorme KO eerder vandaag in Las Vegas. Zeven jaar geleden maakte Kamaru Usman naam in mixed martial arts door 'The Ultimate Fighter' te winnen. En nu heeft zijn broer hetzelfde gedaan.

Nieuwkomer Mohammed Usman, de jongere broer van de regerend UFC-kampioen weltergewicht Kamaru, versloeg Zac Pauga in de zwaargewicht finale van "The Ultimate Fighter 30". Hij kreeg daarmee een 10 gevechten contract. Het gevecht dat eindigde om 0:36 in de tweede ronde, en vond plaats tijdens UFC Fight Night in Las Vegas.

Wat een prestatie

Kamaru en Mohammed zijn het eerste paar broers dat "The Ultimate Fighter" wint in de 17-jarige geschiedenis van de realityshow. Usman die als underdog tegenover Pauga stond, verbeterde zijn carrièrerecord naar 8-2 met de knock-out. Hij maakt nu officieel deel uit van de UFC-zwaargewicht selectie. De 33-jarige maakte in 2017 zijn profdebuut.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws