Spectaculair einde Hill en Santos UFC-gevecht! (Video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Spectaculair einde Hill en Santos UFC-gevecht! (Video)

Spectaculair einde Hill en Santos UFC-gevecht! (Video)

Jamahal Hill versloeg voormalig titeluitdager Thiago Santos via TKO op 2:31 in de vierde ronde van UFC Fight Night eerder vandaag in Las Vegas. Hill moest diep graven om als beste uit de bus te komen in zijn tweede achtereenvolgende UFC headliner.

In het midden van een wilde uitwisseling, verraste Hill zijn rivaal Santos en maakte hem vervolgens af met een spervuur ​​​​van zware ellebogen en stoten op de grond. Scheidsrechter Herb Dean gaf Santos alle gelegenheid om in het gevecht te blijven voordat hij het uiteindelijk stopte.

Wat een prestatie

Hill's overwinning sloot een vermakelijke en historische Fight Night-kaart af. Hoewel de inspanningen van Santos in de headliner niet genoeg waren om de schok te overwinnen, bleek hij een van Hill's belangrijkste tests tot nu toe te zijn.

Hill heeft nu een winrecord van vier gevechten en zal waarschijnlijk een top-vijf tegenstander krijgen na het uitschakelen van nr. 6 Santos. Hill stond op nummer 10 op weg naar de wedstrijd. Santos heeft twee nu twee keer achter elkaar verloren en staat 1-5 in zijn laatste zes Octagon-uitjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws