UFC-kampioen Kamaru Usman slaat terug naar Conor McGregor
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-kampioen Kamaru Usman slaat terug naar Conor McGregor

UFC-kampioen Kamaru Usman slaat terug naar Conor McGregor

UFC-kampioen Kamaru Usman slaat terug naar Conor McGregor

Kamaru Usman, UFC-kampioen weltergewicht heeft teruggeslagen naar Conor McGregor nadat de Ierse ster zijn vaardigheden had gebagatelliseerd. McGregor mikt op een weltergewicht titelgevecht met Usman voor zijn terugkeer naar de UFC later dit jaar.

Tijdens een recent interview met TheMacLife noemde McGregor Usman een “jab-happy, slordige, orthodoxe worstelaar zonder worstelvaardigheden”. Usman is de beste pond-voor-pond vechter van de UFC na drie overwinningen vorig jaar.

Nadat hij hoorde van McGregor’s pogingen om hem in diskrediet te brengen, reageerde Usman in een interview met Sky Sports. ,,Je kunt Gilbert Burns vragen hoe mijn grondwerk is en je kunt Jorge Masvidal vragen hoe mijn slordige boksen is,” zei Usman. ,,Iedereen zal zijn mening hebben en iedereen gaat bepaalde dingen zeggen. Als je met mij in de kooi stapt, ben ik de rechter, de jury en de beul daarbinnen en ik zal doen wat ik wil.”

Geen bullshit prater

,,Mensen kunnen er een hekel aan hebben dat ik niet een hoop onzin praat en een hoop bullshit doe, maar het is wat het is en ze kunnen haten wat ze willen. Als we die achthoek binnenstappen, ben ik de pond-voor-pond koning en elke tegenstander zal dat begrijpen.”

Usman zal waarschijnlijk het tegen Leon Edwards opnemen voor zijn volgende verdediging van de weltergewicht titel later dit jaar, hoewel er niets officieel is geboekt of aangekondigd. Usman is herstellende van een handoperatie die hij enkele maanden geleden heeft ondergaan. Het is onduidelijk of Usman vs. McGregor ooit zal gebeuren.

Bekijk ook

Bloederige strijd bij Bellator tussen McKee en Carlyle schokt fans

Bloederige strijd bij Bellator schokt fans! ‘Dit overleefd hij nooit’

De heftige maar bloederige strijd

Andy Ruiz Jr. valt uit voor Tyson Fury gevecht in december

Andy Ruiz Jr. valt uit voor Tyson Fury gevecht in december

Volgens zijn vader zal Ruiz dit jaar niet beschikbaar zijn

'Gatver!' Vrouw Facebook baas gruwelt van UFC vechters (video)

‘Gatver!’ Vrouw Facebook baas gruwelt van UFC vechters | video

Het UFC-Vegas event van afgelopen nacht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page