🎥 Diskwalificatie: MMA-vechter maakt fatale fout tijdens boksdebuut Nieuws
Nieuws

🎥 Diskwalificatie: MMA-vechter maakt fatale fout tijdens boksdebuut

🎥 Diskwalificatie: MMA-vechter maakt fatale fout tijdens boksdebuut

Tijdens het Kapeo Rocky Boxing Night evenement in Koszalin, heeft MMA-vechter Marcin Sianos, ook bekend als "Ściana", voor opschudding gezorgd door tijdens zijn boksdebuut tegenstander Artur Bizewski naar de grond te werken.

Sianos, die zijn gevecht aanvankelijk leek te domineren, maakte een onverklaarbare fout door zijn tegenstander Artur Bizewski naar de grond te werken en hem daar te slaan, inclusief een elleboogstoot. Dit incident leidde tot zijn onmiddellijke diskwalificatie.

Het moment dat alles veranderde

In de tweede ronde, met een voorsprong in het gevecht, besloot Sianos op onverklaarbare wijze om een MMA-techniek toe te passen in een bokswedstrijd. Het gevecht werd direct gestopt, waarna een enorme ruzie uitbrak in de ring en de zaal.

Sianos werd gediskwalificeerd en zelfs bekogeld met een emmer ijs. Ondanks zijn pogingen om zich te verontschuldigen, kon de gespannen sfeer in de hal niet meer worden gekalmeerd.

Ellende

De acties van Sianos, een vechter met een MMA-achtergrond, leidden tot grote onvrede onder de fans. Scheldwoorden en belemmeringen voor Sianos om de ring te verlaten waren het gevolg. Uiteindelijk werd de situatie gekalmeerd en ging het evenement verder, maar het debuut van de vechter uit Ustronie Morskie zal ongetwijfeld lang herinnerd worden door de fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws