HELP! Geschorste MMA-vechter vraagt UFC-ster Francis Ngannou om bescherming MMA Nieuws
MMA Nieuws

HELP! Geschorste MMA-vechter vraagt UFC-ster Francis Ngannou om bescherming

HELP! Geschorste MMA-vechter vraagt UFC-ster Francis Ngannou om bescherming

De PFL heeft besloten om Natan Schulte uit het $1 miljoen Lichtgewicht-toernooi te halen na een teleurstellend gevecht tegen zijn teamgenoot Raush Manfio.

Het gevecht werd bekritiseerd vanwege het ontbreken van actie en schade. Schulte roept nu PFL en Francis Ngannou op om de beslissing te heroverwegen en wijst op het gebrek aan consequenties voor andere vechters in vergelijkbare situaties.

"Ik ben zeer ontevreden over de beslissing die de PFL gisteravond heeft genomen om deelname van Shane Burgos aan de play-offs te bevorderen", tweette Schulte. "Herinner je je het gevecht van Francis Ngannou tegen Derrick Lewis, hij gooide geen zes stoten in het hele gevecht en hij werd niet geschorst voor zijn prestatie die avond."

Schulte vraagt Ngannou om mening over PFL's beslissing

"Dus, ik vraag jou, Francis Ngannou, aangezien jij de rechten van de vechters beschermt, denk je dat deze beslissing juist is?"

Er zijn ook stemmen die vinden dat PFL te snel heeft gehandeld en dat de atletencommissie van Georgia de zaak had moeten onderzoeken voordat er maatregelen werden genomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws