Eenarmige kickbokser slaat voortanden tegenstander er finaal uit! 'Altijd blijven lachen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Eenarmige kickbokser slaat voortanden tegenstander er finaal uit! 'Altijd blijven lachen'

Eenarmige kickbokser slaat voortanden tegenstander er finaal uit! 'Altijd blijven lachen'

Nick Krohn de Thaibokser die afgelopen weekeinde zijn voortanden verloor door de stoten van de eenarmige Jake Peacock deelde een wel heet bruut filmpje.

Muay Thai-vechter Nick Krohn moest tijdens een gevecht zijn gebroken tanden uit zijn gebitsbeschermer halen voordat hij verder kon gaan. Het gruwelijke moment, dat viraal ging, maakte indruk op MMA-fans. Ondanks het verlies van zijn tanden toonde Krohn een vechtgeest en zette hij het gevecht voort.

Tijdens het gevecht verloor Nick Krohn zijn tanden als gevolg van de harde stoten van Jake Peacock, die bekendstaat om zijn indrukwekkende kracht, ondanks het feit dat hij slechts één volledige arm heeft en een deel van zijn andere arm mist.

Sommige fans waren onder de indruk van Krohn's doorzettingsvermogen, terwijl anderen zich afvroegen of zijn vergoeding de medische kosten zou dekken. Hoewel Krohn het gevecht verloor, blijft hij positief en kan er om lachen en bedankt hij zijn tegenstander voor het gevecht. Hij beschouwt zijn vechtcarrière als een unieke ervaring en is klaar voor nieuwe uitdagingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws