Glory kickbokser Yousri Belgaroui gaat op voor UFC-contract MMA Nieuws
MMA Nieuws

Glory kickbokser Yousri Belgaroui gaat op voor UFC-contract

Glory kickbokser Yousri Belgaroui gaat op voor UFC-contract

Yousri Belgaroui, ook wel bekend van Glory Kickboxing en de Videoland serie Mocr Maffia, maakt een grote stap in zijn carrière door de kans te krijgen op een UFC-contract.

Hoewel hij vooral bekendheid verwierf in de Glory kickbokswereld, heeft Belgaroui hard gewerkt om succes te behalen in het MMA. Dit jaar heeft de Nederlands-Tunesische vechter al twee keer de ring betreden en beide wedstrijden gewonnen via een knock-out. Zijn meest recente gevechten vonden plaats bij Levels Fight League 7 en UAE Warriors 35 in februari.

Opkomende ster Yousri Belgaroui maakt overstap naar UFC

Belgaroui's manager aangekondigd dat de vechter zich momenteel in Amerika bevindt voor de voorbereiding van de Contender Series. Dit is talentpool van de UFC. Hij zal het opnemen tegen de Braziliaanse vechter Marco Tulio Silva (9-1-0). Deze aanvankelijk zou vechten tegen Valentine Woodburn, maar dat gevecht werd geannuleerd omdat Woodburn een contract heeft getekend bij de UFC.

Silva heeft een winstreeks van vijf gevechten, waarvan hij er drie won via technische knock-out. Nu staat de Nederlandse vechter tegenover de Braziliaan in een veelbelovend gevecht dat zal plaatsvinden op dinsdag 29 augustus tijdens Dana White's Contender Series in Las Vegas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws