'Kronkelend van de pijn!' UFC ster McGregor trapt teamlid bruut neer MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Kronkelend van de pijn!' UFC ster McGregor trapt teamlid bruut neer

'Kronkelend van de pijn!' UFC ster McGregor trapt teamlid bruut neer

Tijdens de training voor The Ultimate Fighter sparde coach Conor McGregor met Landon Quinones, de volgende vechter die voor zijn team zal uitkomen. Echter ging Quinones onderuit door een trap van de Ier.

UFC ster McGregor raakte Quinones hard met een trap tegen het lichaam. De impact stuurde Quinones naar het canvas, kronkelend van de pijn. McGregor moedigt hem aan om door te vechten en ze gaan verder met hun sessie.

"Hij raakte me precies op mijn lever, het schakelde me even uit," zei Quinones. "Toen dat gebeurde, voelde het alsof ik meer leerde in die ronde dan in veel rondes in mijn carrière. Ik denk dat ik dat meeneem en dat het me veel beter zal maken. De manier waarop ik ga trainen zal compleet anders zijn."

Conor McGregor aan de verliezende hand

Met een score van 0 tegen 6 tegen Michael Chandler is McGregor twee nederlagen verwijderd van de allereerste "clean sweep" in de geschiedenis van "The Ultimate Fighter". Na de vurige ruzie met Chandler van vorige week verschijnt McGregor bij de Apex en trekt hij zijn trainingskleding aan om mee te doen met zijn team.

"Ik weet niet of het door mijn adrenaline komt of iets dergelijks," zei McGregor. "Ik moet mezelf bijna kalmeren. Mijn gedachten gaan alle kanten op, maar het is goed. Ik heb het nodig. Ik heb het nodig. Ik moet me onderdompelen in dit spel. Ik moet de motivatie vinden. Ik krijg motivatie als ik deze jonge gasten zie, ver weg van huis, weg van familie, weg van alles."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws