BREAKING: NL topvechter Gegard Mousasi ontslagen door PFL-Bellator MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING: NL topvechter Gegard Mousasi ontslagen door PFL-Bellator

BREAKING: NL topvechter Gegard Mousasi ontslagen door PFL-Bellator

Gegard Mousasi is zonder vechtcontract nadat vanavond PFL-Bellator MMA bekend maakt de Nederlandse topvechter uit zijn contract te hebben ontslagen. Mousasi die maar geen gevecht kreeg bij de organisatie dreigde met een rechtszaak en was openhartig in een interview over zijn grieven.

Eerder deze week vertelde Mousasi in een interview met MMA journalist Ariel Helwani dat hij expres aan de kant werd gehouden. na een tweetal verliezen achtereen leek het erop dat PFL die Bellator MMA overnam de voormalige kampioen niet meer te willen inzetten.

Mousasi zou te duur zijn volgens de organisatie. Bert Kops coach van Mousasi bevestigd het ontslag: "Ze vonden Gegard te duur vandaar de ontbinding", zegt Kops. Op de vraag waar Mousasi naar toe zal gaan zei kops dat alles open ligt.

Mousasi die een voormalig UFC vechter en Bellator kampioen is zou graag nog een aantal gevechten doen om in het ritme te blijven. Of de UFC openstaat om Mousasi terug te nemen is niet bekend. Er zijn nog andere organisaties zoals de grootste in Azië die wellicht interesse zouden kunnen hebben in de Nederlandse topvechter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws