Lekker vroeg! Waar UFC 294 Makhachev vs Volkanovski live stream kijken in Nederland Nieuws
Nieuws

Lekker vroeg! Waar UFC 294 Makhachev vs Volkanovski live stream kijken in Nederland

Lekker vroeg! Waar UFC 294 Makhachev vs Volkanovski live stream kijken in Nederland

UFC 294 Makhachev vs Volkanovski is vandaag lekker vroeg te zien voor de Nederlandse fans want om 19:00 uur begint de uitzending al op Discovery+ en eindigt om 23:55 uur.

Het bekijken van UFC (Ultimate Fighting Championship) op de Nederlandse televisie is niet langer gratis mogelijk. UFC is sinds 2022 officieel exclusief beschikbaar via Discovery+. Met een abonnement op Discovery+ krijg je toegang tot zowel live-uitzendingen als on-demand content, waaronder de (early) prelims en main cards van Fight Nights, PPV-evenementen en andere UFC-uitzendingen met UFC-legendes zoals Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov. Voor een uitgebreider sportpakket, inclusief live boksen en Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), biedt FITE+ een aantrekkelijke optie.

Complete UFC 294: Islam Makhachev vs. Alexander Volkanovski programma

UFC Vechter Hoofdkaart UFC 294 UFC Vechter
Islam Makhachev  vs Alexander Volkanovski
Kamaru Usman vs Khamzat Chimaev
Magomed Ankalaev vs Johnny Walker
Ikram Aliskerov vs Warlley Alves 
Said Nurmagomedov vs Muin Gafurov 
Voorprogramma UFC 294
Tim Elliott vs Muhammad Mokaev
Mohammad Yahya vs Trevor Peek
Javid Basharat vs Victor Henry
Abu Azaitar vs Sedriques Dumas
Mike Breeden vs Anshul Jubli
Nathaniel Wood vs Muhammad Naimov
Victoria Dudakova vs Jinh Yu Frey
Sharaputdin Magomedov vs Bruno Silva

Je hebt de mogelijkheid om UFC te bekijken met Nederlandse presentatoren of in het Engels commentaar. De Nederlandse presentie is varierend tussen Dennis Kornman, Stefan Struve, de hoofdcommentator is Sander Schrik en MMA-wereldkampioene Marloes Coenen fungeert als analist en is in Dubai samen Met Neal Petersen van ESPN.

Niet in Nederland toch UFC 294 kijken?

De kosten voor het bekijken van UFC op Discovery+ bedragen €5,99 per maand, met een jaarabonnement van €59,99 per jaar, inclusief PPV (Pay-Per-View) evenementen. Een Discovery Plus-abonnement omvat ook toegang tot alle UFC main cards en de PGA Tour, naast een breed scala aan topsport en entertainment, en je krijgt een week gratis proefperiode voor het entertainmentpakket.

Voor degenen die de UFC live op Eurosport willen volgen, is dit niet langer mogelijk. Zelfs de prelims zijn nu exclusief te zien op Discovery+. Met UFC Fight Pass kun je alleen de prelims van Pay Per View-evenementen live bekijken, tegen een extra betaling van $75 per PPV main card. In vergelijking met de Verenigde Staten is de Discovery+ UFC-aanbieding echter nog steeds zeer voordelig, aangezien Amerikanen zowel abonnementskosten als hoge PPV-kosten moeten betalen.

Alle UFC events via Discovery+ te bekijken

Geen van de bekende TV-providers zoals Ziggo, KPN en T-Mobile biedt een apart UFC-pakket aan. Op Eurosport kunnen sommige geselecteerde, minder belangrijke UFC-uitzendingen worden bekeken, maar voor de main cards kom je niet om Discovery+ heen.

Als je Discovery+ buiten de Europese Economische Ruimte (EER) wilt bekijken, kun je gebruikmaken van een Nederlandse VPN-server om geografische blokkades te omzeilen. Als je een Discovery+ foutmelding of blokkadebericht krijgt, kun je de app of website sluiten, het cachegeheugen wissen en een andere VPN-serverlocatie proberen.

Discovery+ werkt niet in landen buiten de EER, waaronder Engeland, Zwitserland, Turkije en bepaalde Balkanlanden. In landen binnen de EER en bepaalde vakantiebestemmingen is Discovery+ wel beschikbaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws