UFC 294: Makhachev vs. Volkanovski - Voorspelling en voorbeschouwing MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC 294: Makhachev vs. Volkanovski - Voorspelling en voorbeschouwing

UFC 294: Makhachev vs. Volkanovski - Voorspelling en voorbeschouwing

Een van de meest verwachte gevechten in de UFC-geschiedenis staat op het punt te gebeuren tijdens UFC 294: de herkansing tussen Islam Makhachev en Alexander Volkanovski. Dit gevecht is een strijd om het UFC Lightweight Championship.

Deze langverwachte herkansing komt voort uit hun eerste ontmoeting tijdens UFC 280, waar Makhachev de titel veroverde van voormalig kampioen Charles Oliveira via een indrukwekkende submission in de tweede ronde. Dit gevecht was niets minder dan een spektakel, en het vestigde Makhachev als een geduchte tegenstander in de lichtgewicht divisie.

Voorspelling: Islam Makhachev als Favoriet

Een belangrijk aspect dat Makhachev in dit gevecht een voorsprong geeft, is zijn sambo-achtergrond. Sambo is een Russische vechtsport die de nadruk legt op grondgevechten en klemmen, en Makhachev heeft zich bewezen als een meester in deze discipline. Zijn sambo-vaardigheden hebben hem geholpen om zijn tegenstanders keer op keer te domineren, en zijn vermogen om gevechten naar de grond te brengen en daar controle te behouden, is ronduit indrukwekkend.

Makhachev's technische bekwaamheid, gecombineerd met zijn explosiviteit en vastberadenheid, maken hem tot een geduchte tegenstander voor elke tegenstander. Hij heeft bewezen dat hij kan omgaan met druk en stressvolle situaties in de Octagon, wat hem tot een favoriet maakt voor dit gevecht.

Hoewel Alexander Volkanovski ongetwijfeld een uitstekende vechter is, heeft hij geen sambo-achtergrond, wat hem in de grondgevechten mogelijk kwetsbaarder maakt tegen Makhachev. Dit kan een cruciale factor zijn in dit gevecht.

In deze herkansing bij UFC 294 zijn alle ogen gericht op Islam Makhachev. Met zijn sambo-expertise en indrukwekkende staat van dienst, is hij de favoriet om de overwinning te behalen en zijn UFC Lightweight Championship te behouden.

Complete UFC 294: Islam Makhachev vs. Alexander Volkanovski vechtkaart

UFC Vechter Hoofdkaart UFC 294 UFC Vechter
Islam Makhachev  vs Alexander Volkanovski
Kamaru Usman vs Khamzat Chimaev
Magomed Ankalaev vs Johnny Walker
Ikram Aliskerov vs Warlley Alves 
Said Nurmagomedov vs Muin Gafurov 
Voorprogramma UFC 294
Tim Elliott vs Muhammad Mokaev
Mohammad Yahya vs Trevor Peek
Javid Basharat vs Victor Henry
Abu Azaitar vs Sedriques Dumas
Mike Breeden vs Anshul Jubli
Nathaniel Wood vs Muhammad Naimov
Victoria Dudakova vs Jinh Yu Frey
Sharaputdin Magomedov vs Bruno Silva

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws