🎥 Bellator vechters maken gehakt van PFL rivalen tijdens event! 'Ongekende dominantie' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Bellator vechters maken gehakt van PFL rivalen tijdens event! 'Ongekende dominantie'

🎥 Bellator vechters maken gehakt van PFL rivalen tijdens event! 'Ongekende dominantie'

PFL kocht Bellator MMA en besloot de beste vechters en kampioenen van beide vehtsportorganisaties tegenover elkaar te zetten. Dit resulteerde in een event gisteren, waar bleek dat Bellator domineerde. De enige PFL grootheid die zegevierde was Renan Ferreira die gelijk een plek opeiste als tegenstander voor Francis Ngannou als deze zijn PFL debuut zal maken.

In een reeks confrontaties tussen Bellator- en PFL-vechters, toonden de Bellator-vechters hun overwicht. Elke Bellator-vechter won zijn gevecht tegen een lid van de PFL. In het co-hoofdevenement had Johnny Eblen een kleine opleving nodig tegen Impa Kasanganay, maar slaagde erin een verdeelde beslissing te winnen.

Bellator weltergewicht kampioen Jason Jackson behaalde een TKO in de tweede ronde tegen Ray Cooper III.

Winnaar Verliezer Methode
Renan Ferreira (c) Ryan Bader (c) TKO (stoten)
Johnny Eblen (c) Impa Kasanganay (c) Verdeelde beslissing (29-28, 28-29, 29-28)
Jason Jackson Ray Cooper III TKO (stoten)
Vadim Nemkov Bruno Cappelozza Verwurging (armdriehoek)
Yoel Romero Thiago Santos Unanieme beslissing (30-27, 30-27, 29-28)
AJ McKee Clay Collard Verwurging (driehoek armklem)

Comebacks en overwinningen

Voormalig Bellator lichtzwaargewicht kampioen Vadim Nemkov maakte een comeback nadat hij geraakt was door Bruno Cappelozza, en won met een arm-driehoek verwurging in de tweede ronde. Yoel Romero versloeg Thiago Santos in een gevecht tussen veteranen. En voormalig kampioen AJ McKee versloeg Clay Collard in minder dan een minuut om de show te starten.

Na hun overwinningen gaven de Bellator-vechters blijk van hun vechtlust en strategie. Johnny Eblen sprak over zijn doorzettingsvermogen: "Het was een zware strijd, maar ik wist dat ik het kon winnen." Jason Jackson benadrukte zijn kracht: "Ik heb laten zien wat ik in huis heb met die TKO." Vadim Nemkov sprak over zijn comeback: "Ik werd geraakt, maar ik bleef gefocust en won."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws