Ex-Glory Wrzosek slaat Sarara knockout in MMA-debuut! KSW 73 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex-Glory Wrzosek slaat Sarara knockout in MMA-debuut! KSW 73

Ex-Glory Wrzosek slaat Sarara knockout in MMA-debuut! KSW 73

Arkadiusz Wrzosek maakte vanavond zijn succesvol MMA debuut tegen Tomasz Sarara op KSW 73 in Polen. De voormalige Glory Kickbokser die het lukte om Badr Hari knockout te trappen leek eerst te verliezen. Maar herpakte zich en kreeg Sarara knockout.

In de eerste ronde ging Wrzosek neer na en overleefde maar net doordat Sarara boven op hem zittend maar bleef inslaan op de Pool. Wrzosek werd letterlijk gered door de bel.

In ronde twee waren de rollen omgedraaid en leek Wrzosek als door een bij gestoken het gevecht te hervatten. Sarara kreeg er flink van langs en kon door zijn rechteroog niets meer zien. Toch bleek de oud leerling van legende Ernesto een taaie en overleefde.

Over de kooi

In Ronde drie was het weer Wrzosek die bleef drukken en Sarara afstrafte. Een aantal vliegende knieën gevolgd door een stoten regen maakte de boel af. In de laatst minuut was het Sarara die neer ging. Vrijwel direct sprong Wrzosek over de MMA kooi en rende naar zijn fans. Deze omhelsde hun vechter nadat zij de hle wedstrijd zijn naam scandeerde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws