Alex Pereira verdedigt titel tijdens hoofdpartij op UFC 300 in april MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alex Pereira verdedigt titel tijdens hoofdpartij op UFC 300 in april

Alex Pereira verdedigt titel tijdens hoofdpartij op UFC 300 in april

Alex Pereira en Jamahal Hill zullen de ring betreden in de T-Mobile Arena in Las Vegas op 13 april, in een gevecht dat belooft een van de grootste pay-per-view evenementen van het jaar te worden.

Na maanden van speculatie, geruchten en zelfs uitgebrachte weddenschappen over de mogelijke match-up, heeft UFC CEO Dana White eindelijk het hoofdgevecht voor UFC 300 aangekondigd.

Topcontender in de divisie

Alex Pereira, die afgelopen november de lichtzwaargewicht titel claimde bij UFC 295, zal zijn eerste titelverdediging aangaan tegen Jamahal Hill. Hill, die nooit de vacante titel verloor die hij aan het begin van 2023 won, heeft zich snel opgewerkt tot een topcontender in de divisie.

Hill veroverde de lichtzwaargewicht titel bij UFC 283 met een dominante overwinning op Glover Teixeira. Echter, door een blessure aan zijn achillespees moest hij de titel opgeven. Hij zag toe hoe Pereira en voormalig kampioen Jiri Prochazka vochten om de vacante titel bij UFC 295.

Eerder deze week plaagde White met een aankondiging voor het UFC 300-evenement tijdens de persconferentie na het gevecht. In plaats daarvan nam hij zijn eigen promo op en maakte de langverwachte strijd officieel.

Fans en kenners van de sport kijken reikhalzend uit naar dit gevecht, dat belooft een spectaculaire confrontatie te worden tussen twee van de beste vechters in de lichtzwaargewicht divisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws