🎥 Vechter slaat tegenstander genadeloos knock-out in 7 seconden: Maant publiek tot kalmte MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Vechter slaat tegenstander genadeloos knock-out in 7 seconden: Maant publiek tot kalmte

🎥 Vechter slaat tegenstander genadeloos knock-out in 7 seconden: Maant publiek tot kalmte

In een verbluffende vertoning bij Fury FC 83 heeft Shane Wright Houston Nole genadeloos knock-out geslagen in slechts 7 seconden. Maar wat er daarna gebeurde, verraste iedereen.

Nadat de officials zich over zijn tegenstander hadden ontfermd, knielde Wright neer en maakte een gebaar naar het publiek dat duidelijk maakte dat hij wilde dat ze stopten met juichen voor het brute einde van het gevecht.

De rechterhoek die Nole neervelde, betekende het einde van een reeks van twee opeenvolgende nederlagen voor Wright, die in zijn vorige gevecht in de tweede ronde was gestopt door een knock-out. Voor Nole was dit zijn tweede opeenvolgende knock-out verlies nadat zijn professionele debuut slechts 24 seconden duurde.

Dit epische evenement met 13 gevechten, Fury FC 83, vond plaats in UMAC in Tulsa, Oklahoma, en werd uitgezonden op UFC Fight Pass. De sensationele overwinning van Wright zal zeker nog lang worden besproken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws