Glory's terugkerende Levi Rigters over reuzeklus op 7 oktober: 'Wordt knalgevecht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory's terugkerende Levi Rigters over reuzeklus op 7 oktober: 'Wordt knalgevecht'

Glory's terugkerende Levi Rigters over reuzeklus op 7 oktober: 'Wordt knalgevecht'

Levi Rigters maakt zijn langverwachte terugkeer naar het kickboksen tijdens Glory 89 in Bulgarije op 7 oktober, daar treft. het zwaargewicht de reus Martin Terpstra.

Topvechter Levi Rigters stond een jaar geleden voor het laatst in de ring maakt zich op voor een gevecht tegen de meer dan twee meter lange Martin Terpstra. Deze maakte afgelopen augustus zijn debuut bij Glory in een heus vierman toernooi maar sneuvelde daar door een knock-out. Nu is het aan Rigters om tegen de Fries het gevecht aan te gaan.

Levi Rigters motivatie is terug om te knallen

"Ik moest er even uit, dit was broodnodig", zegt Rigters. Toch heeft Rigters niet stil gezeten en is blijven trainen, niet wedstrijd gericht. Ook startte Rigters een bedrijf en kreeg hij samen met zijn vriendin een tweeling.

"Dit alles was niet ideaal, dus most ik even een rustpauze inlassen." Ook zegt Rigters dat hij veel geleerd heeft van het TV programma Special Forces VIPS. Over zijn tegenstander Terpstra zegt Rigters deze niet te onderschatten. "Hij heeft de titel bij Enfusion behaald en daar moeten we niet overheen kijken."

Wat betreft een gevecht na die tegen Terpstra zegt Rigters graag tegen Jamal Ben Saddik te willen vechten. De twee stonden eerder gepland tegen elkaar te vechten maar door rellen in de zaal ging het niet door. Ook Badr Hari en Rico Verhoeven staan nog op het lijstje van Rigters. Mits deze nog lang actief blijven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws