Tayfun Ozcan komt om te slopen: 'Laat niemand heel in Glory ring' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tayfun Ozcan komt om te slopen: 'Laat niemand heel in Glory ring'

Tayfun Ozcan komt om te slopen: 'Laat niemand heel in Glory ring'

Tayfun Ozcan tekende recent bij Glory Kickboxing en hij komt niet om achterover te leunen. Slopen is de missie voor de voormalige meervoudige Enfusion kampioen.

Özcan behaalde zijn grootste successen in de Enfusion organisatie, waar hij de Enfusion 72.5 kg Wereldtitel en de 70 kg Wereldtitel won. Na zijn Enfusion-periode tekende hij in 2020 bij ONE Championship, een andere grote kickboksorganisatie. Helaas werd periode bij ONE Championship niet wat er verwacht werd, maar treed hij toe aan het grootste podium van het kickboksen bij Glory.

"Ik ben blij dat Glory in mij een toevoeging ziet. Ik zal daar laten zien wat ik waard ben", zegt Ozcan die stevige competitie kan verwachten. Onder andere Tyjani Beztati die overstapt van het lichtgewicht en al een tijdje op het lijstje staat van de Turks-Nederlandse topvechter.

Gevecht op catchweight

Tijdens Glory 93 op 20 juli zal Ozcan de kans krijgen zichzelf te bewijzen en staat hij tegenover Majid Amarouche. Ozcan heeft 86 overwinningen, 10 nederlagen en 3 onbesliste gevechten. Van de 86 overwinningen heeft hij er 28 behaald door knock-out.

Amarouche heeft 25 overwinningen, 2 nederlagen en 1 onbeslist gevecht. Daarnaast heeft hij 10 overwinningen behaald door knock-out.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws