Roep om terugkeer Jamal Ben Saddik steeds groter: 'Kom uit die bus' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Roep om terugkeer Jamal Ben Saddik steeds groter: 'Kom uit die bus'

Roep om terugkeer Jamal Ben Saddik steeds groter: 'Kom uit die bus'

Na een periode van afwezigheid in de kickbokswereld, wordt de terugkeer van Jamal Ben Saddik, de Belgisch-Marokkaanse topvechter, steeds meer geanticipeerd. Ben Saddik, die zijn laatste wedstrijd vocht in augustus 2022 tegen Benjamin Adegbuyi, werd later geschorst wegens een dopingovertreding. Fans wachten nu vol spanning af waar 'the Goliath' weer zijn rentree zal maken​​.

Deze schorsing is inmiddels uitgezeten, maar er is nog geen gevecht geboekt voor Ben Saddik, wat bijdraagt aan de groeiende verwachtingen en speculaties over zijn terugkeer. Fans en insiders zijn het erover eens dat zijn aanwezigheid in de zwaargewicht divisie en de Grand Prix essentieel is​​​​.

Ben Saddik's eerdere successen

Ben Saddik's vermogen als vechter werd duidelijk toen hij in 2018 de titel van toernooikampioen veroverde, ondanks een gebroken hand. Zijn ongekende vechtershart en vermogen om meerdere gevechten op één avond aan te kunnen, blijven een inspiratie voor vele fans​​.

"Ik kan echt niet wachten om Jamal Ben Saddik weer in actie te zien. Zijn gevechten zijn altijd spectaculair en hij heeft duidelijk laten zien wat hij kan. De zwaargewicht divisie mist zijn aanwezigheid. Kom terug, Jamal, en laat zien dat je nog steeds een van de besten bent!", schrijft een fan.

Jamal kom uit die bus vandaan

Terwijl hij wacht op een kans om weer in actie te komen, traint Ben Saddik volop en houdt hij zijn fans betrokken via sociale media. Onlangs plaatste hij een ludieke foto op Instagram waarin hij achter het stuur van een lijnbus zit, wat veel reacties opriep onder zijn volgers. Deze post weerspiegelt zijn gevoel voor humor en zijn bereidheid om zich aan te passen in tijden van onzekerheid​​.

"Kom uit die bus vandaan Jamal, je hoort in de Glory ring. We hebben je gemist in de ring en kunnen niet wachten om je weer te zien vechten. Laat de wereld zien dat je sterker bent dan ooit!"

De toekomst van Ben Saddik blijft ongewis, maar de vraag naar zijn terugkeer in de ring bij Glory Kickboxing is onmiskenbaar. Zijn fans hopen hem snel weer te zien vechten en verwachten dat hij opnieuw indruk zal maken in de zwaargewicht divisie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws