Rico Verhoeven over verlies Plazibat! 'Grote mond werd afgestraft' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven over verlies Plazibat! 'Grote mond werd afgestraft'

Rico Verhoeven over verlies Plazibat! 'Grote mond werd afgestraft'

Rico Verhoeven was gast bij het programma van Evan Jinek om te spreken over het nieuwe talentenprogramma House of Glory, daar kwam ook Antonio Plazibat ter sprake.

Naast dat House of Glory ter sprake kwam werd er ook gesproken over de wedstrijd van afgelopen zaterdag tussen Antonio Plazibat en Tariq Osaro. Plazibat ging strijdend met een gebroken arm ten onder.

Hierdoor verdiende Osaro de interim Glory zwaargewicht titel en een kans om tegen Verhoeven te vechten. Op de vraag wat Verhoeven van het gevecht vond en het verlies van Plazibat was zijn antwoord: "Hij kreeg een lesje in nederigheid en zijn grote mond werd afgestraft, want anders had ik het gedaan", zei Verhoeven die eigenlijk eerder dit jaar tegen Plazibat zou vechten.

Anders had ik het gedaan

Fans reageren gemengd op de opmerkingen van Verhoeven en het programma, waar volgens hen niet werd verteld dat Plazibat met een gebroken arm bleef doorvechten. Wat inhield dat hij geen echte verdediging meer had tegen de aanvallen van Osaro. Plzaibat kreeg hiervoor zelfs de nieuw in het leven geroepen Heart Award van Glory voor.

Rico Verhoeven over verlies Plazibat! 'Grote mond werd afgestraft'

Op Twitter ging het ook nog even los op Verhoeven die zei zich te vergelijken met kickbokslegende Peter Aerts en beter dan hem wilde worden. "Rico. Je hebt vele belts gewonnen, maar je kunt zelf ECHT NIET vergelijken met de legacy van Peter Aerts en de andere echte K1 grootheden zoals Ernesto Hoost", reageerde Twitteraar Paul engel. "Echt niet. Over respect gesproken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws