Tariq Osaro zet critici op hun plaats en focust op uitdaging tegen Rico Verhoeven Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tariq Osaro zet critici op hun plaats en focust op uitdaging tegen Rico Verhoeven

Tariq Osaro zet critici op hun plaats en focust op uitdaging tegen Rico Verhoeven

Tariq 'Cookie' Osaro deed gisteren iedereen versteld staan met het knock-out slaan van Antonio Plazibat bij Glory Collision 5 in Rotterdam.

De inmiddels Glory interim zwaargewicht kampioen Osaro werd vooraf aangemerkt als een zware underdog voor de wedstrijd om de zilveren titel van Glory, echter liet het gevecht maar vooral Osaro zelf zien nooit iets zomaar voor absoluut aan te nemen. Maar wat is het geheim achter het succes van de Nigeriaans-Nederlandse kickbokser.

Na de wedstrijd waste Osaro de aanwezige pers even flink de oren door aan te geven dat niemand hem vooraf serieus had genomen. Iets waar de interim kampioen zeker een punt heeft, echter liet hij ook los dat dit juist een stimulans was om de winst te pakken, samen met een ritueel waardoor hij kracht kreeg.

Tariq Osaro: de nieuwe angstgegner voor Rico Verhoeven na sensationele zege

Osaro beeldde zich de winst van de titel in, op de vraag hoe hij dit deed antwoordde de kickbokser en nieuwe angstgegner voor kampioen Rico Verhoeven: "Ik sprak het vandaag nog eens luidt hardop uit, ik stond op deed mijn dagelijkse routine en zag de winst al voor mij.", antwoordde Osaro die met het verslaan van teamgenoot Plazibat de critici de kast instuurde.

Later dit jaar staat Osaro tegenover Verhoeven die met argusogen de wedstrijd van dichtbij volgde. Osara erkent dat er nog wat werk aan de winkel is om het 'werkpaard" zoals hij Verhoeven noemde te kunnen verslaan. Echter zullen wellicht de critici vooraf minder laatdunkend denken over de kansen van de topatleet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws