Drama in Rotterdam Ahoy! Plazibat breekt arm en scheidsrechter knock-out tijdens Glory Collision 5 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Drama in Rotterdam Ahoy! Plazibat breekt arm en scheidsrechter knock-out tijdens Glory Collision 5

Drama in Rotterdam Ahoy! Plazibat breekt arm en scheidsrechter knock-out tijdens Glory Collision 5

In een opmerkelijke scène slaagde Antonio Plazibat er bijna in om de verkeerde soort knock-out te scoren op zaterdag. Tijdens het gevecht met Osaro brak Plazibat ook nog eens zijn arm, waardoor hij niet veel weerstand meer kon bieden.

Tijdens de headliner van zijn gevecht tegen Tariq Osaro bij GLORY Collision 5, sloeg Plazibat per ongeluk scheidsrechter Edward Strijkert neer met een harde rechtse hoek aan het einde van de tweede ronde. Plazibat en Osaro waren aan het vechten tegen de touwen in de laatste seconden van de ronde toen de bel klonk en Strijkert tussenbeide sprong om de vechters te scheiden.

Strijkert werd geraakt door een late stoot van Plazibat, waardoor de scheids direct op zijn knieën viel. Gelukkig kwam Strijkert er relatief ongedeerd vanaf en GLORY-functionarissen brachten een nieuwe scheidsrechter in om de wedstrijd af te maken.

De gebroken arm van Antonio Plazibat
De gebroken arm van Antonio Plazibat

Ongebruikelijke incidenten met scheidsrechter en vechter met gebroken arm

Uiteindelijk versloeg Osaro zijn vriend en teamgenoot Plazibat met een knock-out in de vijfde ronde om de interim Glory zwaargewicht titel te veroveren. Tijdens het gevecht met Osaro brak Plazibat ook nog eens zijn arm, waardoor hij niet veel weerstand meer kon bieden.

Ondanks de blessure bleef Plazibat dapper doorgaan, maar het was duidelijk dat hij gehinderd werd door de gebroken arm. Het gevecht nam een onfortuinlijke wending voor Plazibat, die met zowel de blessure als de knock-out van de scheidsrechter te maken kreeg. Desondanks toonde hij doorzettingsvermogen en moed in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws