Glory Kickbokser Antonio Plazibat vindt troost bij bloedmooie vriendin! 'komt belofte na' Nieuws
Nieuws

Glory Kickbokser Antonio Plazibat vindt troost bij bloedmooie vriendin! 'komt belofte na'

Glory Kickbokser Antonio Plazibat vindt troost bij bloedmooie vriendin! 'komt belofte na'

Antonio Plazibat zag afgelopen zaterdag de Glory interim zwaargewicht titel aan zijn neus voorbij gaan en brak zijn arm door zijn verlies tegen Tariq Osaro. Maar hij kon rekenen op steun van zijn vriendin Martina Dulčić.

Achter elke sterke man staat een nog sterkere vrouw is het gezegd en dat geldt zeker voor Glory-ster Plazibat die gehavend uit de strijd kwam afgelopen zaterdag in Ahoy, Rotterdam. Zijn bloedmooie vriendin Martina troostte de vechter en plaatste dit op Instagram.

Daar sprak Martina lovende woorden over haar vechter; "Drie ronden vechten met een gebroken arm en niet opgeven... Je fascineert me elke dag meer en meer, zoveel wil om te vechten, zelfs als je lichaam niet verder kan, geef je niet op", schreef zij.

"Ik ben zo trots op je vanavond. Je zult geen liefde vinden zonder een kruis, en je zult het kruis niet kunnen dragen zonder liefde." Al was Plazibat dan flink gewond kwam hij toch zijn belofte na en steunde het Kroatische nationale elftal die hem ook bijstonden in Ahoy tegen Spanje in de finale van de Nations League .

115 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws