Rico Verhoeven scoort dikke punten bij de Marokkaanse fans Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven scoort dikke punten bij de Marokkaanse fans

Rico Verhoeven scoort dikke punten bij de Marokkaanse fans

Rico Verhoeven wordt vaak verweten alleen maar Nederlandse fans te hebben of de zogenaamde huisvrouwtjes aan de ring te hebben zitten. Maar niets is minder waar want ook in Marokko bijvoorbeeld is de Glory kampioen razend populair.

Als een van de grootste vechtsport atleten krijgt Rico vaak kritiek en wordt er van alles omtrent zijn persoon beweerd, zo zou de topvechter niet goed liggen bij de Marokkaanse fans, een mythe volgens insiders zoals de bekende influencer Youstube.

Deze zegt dat Rico populairder is dan ooit onder de Marokkaanse fans. "Rico zou echt welkom worden geheten in Marokko, als hij daar zou vechten voor Glory zouden er zeker veel fans op afkomen", zegt deze in de Champstalk Podcast gisteren.

Rico Verhoeven razend populair in Marokko

Ten tijden van de felle concurrentie met Badr Hari en ook Jamal Ben Saddik beweerde boze tongen dat Rico iets tegen Marokkanen zou hebben, de puurste onzin aangezien een van zijn beste vrienden en hulp trainer Oussama een Marokkaan is.

Volgens de Champstalk Podcast kreeg de populariteit van Rico een extra boost toen deze recentelijk te zien was op de bruiloft van vriend Oussama, en vrolijk mee danste. "Dit vonden de Marokkaanse fans echt helemaal te gek, dat heeft hem zeker een groot aantal nieuwe fans opgeleverd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws