🎥 'Een baby!' Rico Verhoeven schrikt van Naomy van Beem 's video met wensen Nieuws
Nieuws

🎥 'Een baby!' Rico Verhoeven schrikt van Naomy van Beem 's video met wensen

🎥 'Een baby!' Rico Verhoeven schrikt van Naomy van Beem 's video met wensen

Rico Verhoeven schrikt niet snel en is een van de meest onverschrokken kickboksers van de afgelopen jaar, maar het lijkt erop dat zijn vriendin Naomy hem toch even van zijn stuk heeft gekregen.

In de ring staat Rico zijn mannetje als geen ander en is er geen spoortje van schrik te ontdekken, zijn beeldschone vriendin Naomy echter lijkt vandaag de Glory kampioen toch even te laten schrikken. In een video op Instagram deelt Rico de video wensenlijst van Naomy en die is niet mals.

Een diamanten ring wat lijkt te duiden op de wens om de relatie te bezegelen met een huwelijk en een heuse baby om het geheel compleet te maken. Het lijkt Rico even van zijn stuk te brengen. Fans van het stel reageren geamuseerd: "een ring dan op huwelijksreis en tijdens die maak je een baby alles in 1 opgelost...veel geluk samen", schrijft een fan.

Een baby en trouwen op wenslijst vriendin Rico Verhoeven

Toch zijn er ook minder positieve reacties te lezen: "Pov over het samen leven met een golddigger", schrijft een ander. Of het wensenlijstje waar ook een luxe vakantie een grote villa op blijken te staan werkelijkheid wordt zal in de aankomende tijd duidelijk worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws