🎥 Beveiliger trapt man met mes onderuit in Helmond: 'Kickboks expert' Nieuws
Nieuws

🎥 Beveiliger trapt man met mes onderuit in Helmond: 'Kickboks expert'

🎥 Beveiliger trapt man met mes onderuit in Helmond: 'Kickboks expert'

Heftige beelden op Dumpert waar een beveiliger ingrijpt om een man met een mes te overmeesteren houdt de gemoederen flink bezig. De blijkbaar in vechtsport getrainde jongeman laat er geen gras over groeien.

De video van het incident in Helmond roept vragen op bij veel kijkers, die speculeren waar de beveiliger die kordaat optreed tegen de man met het mes in is getraind. "Deze beveiliger heeft goed opgelet tijdens zijn training, daar moet kickboksen onderdeel van zijn geweest", leest een commentaar.

Is het een kickbokser?

De beveiliger die gelijk hard ingreep en een frontkick uitdeelt, laat inderdaad zien over een stevige stoot te beschikken en deelt ook een knietje uit. Toch geeft de man zich niet zomaar gewonnen en blijft tegenwerken.

Wat opvalt is dat omstanders niet echt staan te springen om de beveiliger een hand toe te steken. Hoe het ook zij snelle actie en het element van verrassing lijkt in dit geval flink te hebben geholpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws