Rico Verhoeven geeft verrassende blessure update voor terugkeer naar de ring Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven geeft verrassende blessure update voor terugkeer naar de ring

Rico Verhoeven geeft verrassende blessure update voor terugkeer naar de ring

Rico Verhoeven is op de weg terug na een zware knieblessure die hem anderhalf jaar lang aan de zijlijn hield. De regerend Glory zwaargewicht kampioen in het kickboksen bereidt zich voor op zijn terugkeer in de ring.

Kampioen Verhoeven moest zich op het laatste moment afmelden voor zijn gevecht in januari vanwege de blessure en onderging een operatie. Verhoeven geeft toe dat het mentaal moeilijk was, maar hij heeft hard gewerkt aan zijn herstel en voelt zich nu veel beter.

Verhoeven zit naar eigen zeggen op ongeveer 75% van zijn kunnen, wat voor de fans een aangename verrassing is omdat de topatleet hierdoor wellicht alweer in het najaar vecht. Tijdens Collision 5, afgelopen weekend waar Verhoeven als analyticus aanwezig was, werd zijn beoogde tegenstander Antonio Plazibat verrassend verslagen door Tariq 'Cookie' Osaro.

Rico Verhoeven combineert vechtsport met acteerwerk tijdens herstelperiode

Hierdoor staat Osaro nu op de lijst voor een titelgevecht met Verhoeven. Verhoeven was onder de indruk van Osaro's prestatie en verwacht een spectaculaire wedstrijd tussen hen beiden. Verhoeven, die al sinds 2014 wereldkampioen is, heeft zijn titel met succes verdedigd en heeft zich de laatste jaren ook op acteerwerk gericht.

Toch is er kritiek op Verhoeven die verweten wordt door critici te lange tijd tussen zijn titelverdedigingen te hebben, terwijl andere kampioen soms wel twee keer per jaar of in korte tijd hun Glory goud op het spel zetten. Tijdens zijn herstelperiode kreeg Verhoeven ook nieuwe kansen, zoals een nieuw filmproject welke volgend jaar in premiere zal gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws