Rico Verhoeven geeft terugkeer datum! 'Gevecht met Plazibat is niet zeker' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven geeft terugkeer datum! 'Gevecht met Plazibat is niet zeker'

Rico Verhoeven geeft terugkeer datum! 'Gevecht met Plazibat is niet zeker'

Rico Verhoeven zal zijn Glory wereldtitel kickboksen moeten delen met een andere kickbokser. Omdat de kampioen momenteel niet in staat is om in actie te komen.

In een interview met de NOS vandaag gaf Verhoeven zijn kijk op de interim titel en vertelde te verwachten pas in oktober of november weer in actie te kunnen komen. In juni wordt Antonio Plazibat het middelpunt van een interim-titelgevecht tegen een nog niet bekende tegenstander. "Men gaat er van uit dat het Plazibat zal zijn die de interim titel wint, maar het kan ook iemand anders zijn", zegt Verhoeven die het een zilveren versie van zijn eigen titel noemt.

Ondertussen blijft Verhoeven, die geblesseerd is, in het bezit van de kampioenstitel en zegt zelf te verwachten pas in oktober of november weer fit genoeg te zijn. "Mijn hele knie is open geweest en de artsen hebben alles moeten herstellen", zegt Verhoeven.

Rico Verhoeven kan zijn titel kwijt raken

Zodra hij weer hersteld is, zal hij tegen de winnaar van de interim-titel vechten, Plazibat of iemand anders. Het is onzeker wat er gebeurt als Verhoeven niet tijdig herstelt om zijn titel te verdedigen. "We zullen dan moeten bekijken wat de beste oplossing is voor de zwaargewicht divisie", verklaart Robbie Timmers matchmaker bij Glory.

"Het is mogelijk dat hij dan zijn titel verliest, maar voorlopig gaan we uit van het feit dat hij dit jaar nog in de ring staat." Verhoeven is vol lof over het komende Grand Prix toernooi dat Glory organiseert, waarmee het de glorieuze tijden uit de het verleden. K-1 had toen een jaarlijks toernooi voor zwaargewichten, wat erg populair was. "Het is zo gaaf dat het publiek dit nu weer kan beleven. Het zwaargewicht is waar iedereen naar uitkijkt. Het wordt echt spectaculair!", aldus Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws