Francis Ngannou accepteert gevecht met Deontay Wilder! 'zie je snel' Nieuws
Nieuws

Francis Ngannou accepteert gevecht met Deontay Wilder! 'zie je snel'

Francis Ngannou accepteert gevecht met Deontay Wilder! 'zie je snel'

Francis Ngannou heeft positief gereageerd op het aanbod dat voormalig WBC-zwaargewicht kampioen Deontay Wilder hem heeft gedaan voor een gevecht.

'The Predator' Ngannou heeft de voorwaarden van de 'Bronze Bomber' geaccepteerd, wat erop duidt dat we een opwindende titanenstrijd kunnen verwachten. Ngannou, bekend om zijn stootkracht, heeft een potentieel lucratief gevechtsaanbod op tafel liggen nu hij een vrije agent is.

Francis Ngannou wil dat Deontay Wilder zijn woord nakomt

In een recent interview met Trill Boxing Talk suggereerde ‘The Bronze Bomber’ dat hij en ‘The Predator’ twee keer zouden moeten vechten. Het eerste gevecht zou plaatsvinden onder boksregels, terwijl het tweede in MMA zou zijn, en ten minste één van de gevechten zou plaatsvinden in Afrika.

Ngannou heeft door de jaren heen duidelijk gemaakt dat hij geïnteresseerd is in boksen. Vorig jaar verscheen hij in de ring met de huidige WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury na diens ringoorlog met Dillian Whyte om een mogelijke crossover wedstrijd te bespreken.

Als Deontay Wilder blufte met zijn voorstel, komen we daar misschien snel achter. Dit komt omdat Francis Ngannou, net zoals hij deed met Wilder's aartsvijand Tyson Fury, de voorwaarden heeft geaccepteerd die Wilder heeft opgesteld. “Welkom in de vrije wereld Bronze Bomber. Ik hoop dat je een man van je woord bent. Tot snel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws