πŸŽ₯ Ongekende knockout met 1 seconde op de klok: 'Underdog neemt wraak' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

πŸŽ₯ Ongekende knockout met 1 seconde op de klok: 'Underdog neemt wraak'

πŸŽ₯ Ongekende knockout met 1 seconde op de klok: 'Underdog neemt wraak'

Wanpadej Looksuan heeft vandaag een indrukwekkende overwinning behaald door Petphadan Jitmuangnon via knockout te verslaan op 2:59 van de derde ronde tijdens ONE Friday Fights 51 in het iconische Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand.

Deze overwinning kwam na een verrassende wending in de laatste seconde van het gevecht, waarbij Looksuan van een achterstand terugkwam om de overwinning te claimen.

De knockdown die het gevecht kantelde

Na in de tweede ronde neergehaald te zijn, leek Wanpadej Looksuan op weg naar een nederlaag. Echter, met slechts één seconde te gaan in het gevecht, wist hij Petphadan Jitmuangnon met een krachtige stoot knockout te slaan.

"Het was een ongelooflijke comeback," merkte een fan op. "Wanpadej toonde ware vechtersmentaliteit door niet op te geven en door te vechten tot het laatste moment."

Wanpadej Looksuan: Van achterstand naar overwinning

Deze overwinning onderstreept Wanpadej Looksuan's doorzettingsvermogen en vechtlust. Ondanks de tegenslag in de tweede ronde, bleef hij gefocust en wist hij de situatie in zijn voordeel om te draaien. "Deze overwinning is het bewijs van mijn harde werk en toewijding," zei Looksuan na het gevecht. "Ik ben dankbaar voor de steun van mijn team en fans die in mij geloofden, zelfs toen ik achterstond."

Met deze spectaculaire knockout overwinning verstevigt Wanpadej Looksuan zijn positie in de kickbokswereld en laat hij zien dat een gevecht pas voorbij is wanneer de laatste bel heeft geklonken. Fans en kenners zullen ongetwijfeld nog lang napraten over deze memorabele overwinning in het Lumpinee Boxing Stadium.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws