Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik in headliner van UFC Vegas 87 op 2 maart MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik in headliner van UFC Vegas 87 op 2 maart

Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik in headliner van UFC Vegas 87 op 2 maart

Jairzinho Rozenstruik en Shamil Gaziev zullen het tegen elkaar opnemen in wat belooft een spannende confrontatie te worden. Het eerste zwaargewicht hoofdgevecht van 2024 staat op het programma voor UFC Vegas 87 op 2 maart in de UFC APEX.

Dit gevecht was oorspronkelijk gepland in Saudi-Arabië, maar na uitstel van het debuut van de organisatie in het land in juni, vindt het nu plaats in Las Vegas.

Rozenstruik op zoek naar herstel na verlies

Jairzinho Rozenstruik, bekend als "Bigi Boi", maakt zijn dertiende verschijning in de octagon en is op zoek naar herstel na een verlies door submission tegen Jailton Almeida bij UFC Charlotte in mei vorig jaar.

Met een record van 1-3 in zijn laatste vier gevechten, inclusief een knock-out overwinning in 23 seconden tegen Chris Daukaus bij UFC 282 in december 2022, is Rozenstruik vastberaden om terug te keren naar zijn winnende manieren.

Gaziev's eerste hoofdgevecht in zijn tweede UFC wedstrijd

Voor Shamil Gaziev markeert UFC Vegas 87 zijn eerste hoofdgevecht in slechts zijn tweede UFC-wedstrijd. De 33-jarige vechter heeft een indrukwekkend record met alle 12 professionele gevechten gewonnen door een finish, zonder ooit een derde ronde te hebben gezien. Dit omvat een staande TKO-overwinning tegen Martin Buday in zijn UFC-debuut bij het evenement van december, UFC 296.

Met beide vechters die hun kracht en vaardigheden in de octagon hebben bewezen, belooft UFC Vegas 87 een niet te missen evenement te worden voor vechtsportfans over de hele wereld. Fans en kenners kijken reikhalzend uit naar deze confrontatie, waarbij zowel Rozenstruik als Gaziev hopen een statement te maken in de zwaargewicht divisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws