🎥 Mohammed Boutasaa verslaat taaie Rus in slopende wedstrijd Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Mohammed Boutasaa verslaat taaie Rus in slopende wedstrijd

🎥 Mohammed Boutasaa verslaat taaie Rus in slopende wedstrijd

Mohammed Boutasaa de Marokkaans-Nederlandse topkickbokser versloeg Dmitry Changelia met een nipte overwinning vandaag tijdens ONE Friday Fights 51 in het iconische Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand.

Mohammed Boutasaa, de Marokkaans-Nederlandse topkickbokser, heeft vandaag een nipte overwinning behaald tegen Dmitry Changelia tijdens ONE Friday Fights 51 in het Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand.

Al in de eerste ronde wist Boutasaa de Rus te verwonden met een stoot, wat resulteerde in een snee boven het linkeroog van Changelia. Ondanks deze tegenslag bood Changelia hevige tegenstand.

Een gevecht dat de volle drie ronden duurde

Het gevecht tussen Boutasaa en Changelia was intens en ging over de volle drie ronden. Het werd nog even spannend in de laatste ronde. De strijd leek gelijk op te gaan, maar uiteindelijk was het Boutasaa die de overhand had. Twee van de drie juryleden wezen hem als winnaar aan, wat genoeg was voor de overwinning.

Boutasaa wint op Punten in een spannende confrontatie

Met deze overwinning heeft Mohammed Boutasaa wederom zijn vaardigheden en doorzettingsvermogen in de ring bewezen. "Ik ben blij met de overwinning, maar er is altijd ruimte voor verbetering," reflecteert Boutasaa na afloop.

Zijn prestatie tegen de debuterende Dmitry Changelia in het iconische Lumpinee Boxing Stadium onderstreept zijn status als topkickbokser en voegt een belangrijk hoofdstuk toe aan zijn carrière.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws